Koneistuspalvelut luotettavasti Savonlinnassa ja lähialueilla

Yhteystiedot

VeePee Koneistus toteuttaa CNC-koneistukset ja -sorvaukset ammattitaidolla. Meiltä saat koneistuspalvelut tarpeidesi mukaan räätälöityinä. Tehtävät työt toteutetaan aina laadukkaasti ja aikatauluista kiinni pitäen.

Palvelumme

Tarjoamme koneistuspalvelut Savonlinnan alueella ja tarvittaessa muualla Suomessa

Pääasiallisiin palveluihimme kuuluvat:

  • 2-akselinen CNC-sorvaus

  • 3-akselinen CNC-jyrsintä

  • manuaalisorvaus

  • sahaus.

Toteutamme CNC- ja manuaalikoneistusta teollisuuden toimijoille ja yksityisasiakkaille. Valmistamiamme tuotteita ovat protokappaleet sekä pienet ja suuret sarjatyöt. Korjaamme myös rikkoutuneita osia, teemme mallinnuksia ja valmistamme varaosia. 

Arvioimme ennen työn aloittamista tuotteelle sovitun hinnan sekä valmistusaikataulun. Ota yhteyttä meihin, niin kartoitamme työn tarpeen ja teemme sinulle tarjouksen!

Tutustu tuotantokoneistoomme

Koneistoomme kuuluvat seuraavat laitteistot:

  • 2-akselinen CNC-sorvi Puma 230, maksimi sorvaushalkaisija 350 mm, kärkiväli 548 mm, karaporaus 75 mm

  • 3-akselinen koneistuskeskus Dahlia DNMG VDL1000, liikealueet X 1020 mm, Y 560 mm ja Z 600 mm

  • Manuaali-kärkisorvi Tos Trencin SV18 RA, maksimihalkaisija johteiden päällä 200 mm, kärkiväli 1200 mm, karaporaus 40 mm

  • Automaattisaha Kasto SSB 260 VA.

Avustusta eri hankkeilta

VeePee Koneistus on saanut Daewoo Puma 230 CNC -sorvin hankintaan 35 % tukea Euroopan Unionin aluekehitysrahastosta, Vipuvoimaa EU:lta hankkeesta. Kasto SSB260 VA -automaattisahan ja VDL-koneistuskeskuksen hankinnassa on saatu tukea 35 % Kestävää kasvua ja työtä hankkeesta. Hankkeiden tavoitteena on edistää mikroyrityksien kasvua ja kehitystä.

Tilaa koneistuspalvelut meiltä!

VeePee Koneistus on alan ammattilaisesi, kun tarvitset CNC-koneistusten ja -sorvausten osaajaa. Palvelemme niin yksityisasiakkaita kuin teollisuustoimijoitakin. Ota yhteyttä ja kerro koneistustarpeistasi, niin katsotaan, kuinka voisimme olla avuksi parhaiten. Tavoitat meidät nopeiten puhelimitse, ja myös sähköpostit sekä yhteydenottolomake löytävät perille.

Katso kaikki yhteystiedot

VeePee Koneistus on sorvaus- ja koneistuspalvelujen ammattilaisesi Savonlinnassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot